Nyhetsarkiv Musikskolan

Här hittar du äldre nyheter från Musikskolan.


 • Då är det dags för jullov på Musikskolan

  Vi vill tack alla våra fantastiska elever för en mycket bra hösttermin.Äntligen har vi ju fått göra konserter och fler framträdanden och ni har verkligen gjort det otroligt bra.Musikskolan startar upp verksamheten inför våren torsdag 12 januari och ni är alla hjärtligt välkomna !Ha nu en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År så ses vi snart igen

  Läs nyheten i sin helhet

 • Musikskolan drar igång igen!

  Under v. 35 startar undervisningen på Musikskolan. Även körerna startar v.35. Orkestrar startar v. 36.
  Läs nyheten i sin helhet

 • Musikskolan byter administrationssystem

  Det innebär att när ni använder e-tjänsten Musikskolan-anmälan på hemsidan så kommer ni att hänvisas till den nya sidan som heter www.studyalong.se/lidkoping Länk till annan webbplats..Här finns frågor och svar gällande tjänsten. Länk till annan webbplats.Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på Musikskolan

  Läs nyheten i sin helhet

 • Sommarlov!

  Nu tar även Musikskolan sommarlov. Vi vill passa på att tacka alla elever för ett fantastiskt trevligt läsår med många fina konserter under året.Vi ser verkligen fram emot att kunna fortsätta med det kommande läsår.Ha nu en riktigt trevlig sommar så hörs vi till hösten igen!
  Läs nyheten i sin helhet

 • Vinnare av stipendium

  Onsdag 25 maj var det uppspelning för ett stipendium skänkt av Svarta Örns orden.
  Läs nyheten i sin helhet

 • Göteborg Wind Orchestra, GWO besökte musikskolan

  I onsdags fick Musikskolan besök av Göteborg Wind Orchestra, GWO, en av Sveriges få professionella blåsorkestrar.
  Läs nyheten i sin helhet

 • Välkomna tillbaks till en ny termin

  Musikskolan startar enskild undervisning nästa vecka vecka 3.
  Lärarna fortsätter med samma schema som under hösten så det är bara att komma på din speltid du hade då.
  När det gäller körer, orkestrar, rytmikkurs, musikal och andra grupper så avvaktar vi lite med dem. Beror givetvis på smittspridningen som är just nu.
  Ni kommer att få mer information av respektive ledare.
  Välkomna!

  Läs nyheten i sin helhet

 • Toner i Advent

  Musikskolan har även i år gjort en digital version av vår mångåriga tradition Toner i Advent i Nicolaikyrkan. Det beror givetvis på läget med pandemin och tillhörande restriktioner att vi inte kunde genomföra den med publik.
  Läs nyheten i sin helhet

 • Musikskolan tar snart jullov!

  Höstterminen avslutas fredag 17 december. Denna vecka, vecka 49, är det terminsavslutning för alla våra orkestrar, körer och andra grupper på Musikskolan. Vi vill tacka er för en fantastisk hösttermin där vi äntligen fått komma igång med våra ensembler och grupper igen. Vi hoppas verkligen att det ska kunna fortsätta även efter jul !
  Läs nyheten i sin helhet

 • Musikskolans Lucia!

  Nu finns det möjlighet att boka Musikskolans Lucia för ett framträdande. Vi är äntligen igång igen med ett gäng sångglada elever.Bokas genom Musikskolan, 0510-770741 eller johan.kjellberg@edu.lidkoping.se
  Läs nyheten i sin helhet
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: