Landsbygdsråd

Landsbygdsrådet är ett forum där vi träffas och utbyter information idéer och strategier för en positiv landsbygdsutveckling och ett gynnsamt företagsklimat på landsbygden.

Välkomna till ett Landsbygdsråd för Kållandsö

Måndagen 2e maj kl 18-19.30 i församlingshemmet i Otterstad.

Var med och delta och diskutera med politiker och tjänstepersoner utifrån agendan:

  • Kultur- och fritidsförvaltningen inbjuder till dialog kring strategiska friluftslivsfrågor och det planerade Friluftsprogrammet.
  • Planarkitekt från Samhällsbyggnad deltar för att ge bakgrund om kommunens dialog med Trafikverket om vägar samt svara på frågor kring infrastrukturen på Kållandsö.
  • Hur arbetar kommunen med trygghetsfrågan på landsbygdens orter? Presentation av digitalt verktyg för att rapportera in otrygga faktorer.

Skicka gärna in frågor på ovanstående teman i förväg till landsbygdsraden@lidkoping.se

Välkomna!

Jonas Sundström

Kommunstyrelsens ordförande i Lidköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: