Grönfunkis vårterminen 2022

Varmt välkomna till 10 stycken tisdagar 16.00-18.00 att besöka oss på kolonilotten, där vi målar, snickrar, planterar och sköter om vår kolonilott.

Tids nog kanske det finns någon trevlig grönsak att smaka på.

Givetvis är det fritt fram att ta med eget fika och sätta sig på en stol och bara vara i trevlig gemenskap.

PREMIÄR START I 5:E APRIL 16.00 -18.00 på Mötesplats Bifrost

Denna kväll samlas vi på Mötsplats Bifrost, fikar, tittar på bildspel från tidigare år och gör planterar de allra tidigaste fröerna. Dessa tar sedan våra Ledare Thomas hem och sköter om tills de är dags för oss att sköta om växter på Kolonilotten! Vi har också dialog kring VAD vill alla göra på Kolonilotten, förslag kommer finnas!

Datum: TISDAGAR vid 10 tillfällen med START 12 April

April - 12:e April 19:e April 26:e April

APRIL- Vid dessa tillfällen kommer vi rensa förra åretsskörd och städa ur boden, stugan samt börja gräva och planera kommande växter vi ska odla fram. Kanske bli de också lite målande beroende på väder, även klippa häcken, starta gräsklipparen!

Maj - 3:e Maj 10:e Maj 17:e Maj 24:e Maj

MAJ- Under denna månaden kommer vi plantera ut alla våra fröer som växt sig starka nog att klara kylan. Vi fortsätter måla vår kolonistuga både utvändigt och invändigt samt snyggar till vårt rostorn med ny färg!

Juni - 7:e Juni 14:e Juni 21:e Juni 28:e Juni

JUN- Vi hoppas på härligt väder att snickra kanske ett insektshotell eller varför inte en fågelholk?

Vi snickar även på vårt staket, jobbar i trädgården, vattnar och klipper gräset. Vid denna tidpunkten är de full fart på odlingen.

Tid: 16.00-18.00

Kostnad: GRATIS

Ålder: ALLA ÅLDRAR

Plats: Samänges koloniområde krusbärsstigen 139

Max antal deltagare: 10 st

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation – Aktiviteten är anpassad men vid behov av stödperson skall denna finnas med under hela aktivitetens gång. Ledare finns på plats för aktivitetens ändamål. Parkering nära kolonistugan. Portabel ramp finns för att komma in till stugan.

Anmälan: JA minst 1 vecka innan aktivitetens planerade start, Namn telefonnummer

Anmälan till: jimmy.hansen@lidkoping.se eller smsa /ring 0768582831

Arrangör: Lidköpings kommun

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?



Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?






Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: