Gibca Extended

Samtidskonstscenen i Skaraborg bjuder på allt från internationell samtidskonst i världsklass och storskalig offentlig konst av Pipilotti Rist till outsiderkonst i en wunderkammer, nationsöverskridande konstkollektiv med deltagarbaserade projekt och öppen ateljé för unga, skog och rum med utrymme för experiment, rakt ur myllan-självorganiserat kulturliv, undersökningar i stenbrott, gästande performativa vandringar, gästbostäder med utrymme för socialt engagerad konst, litteratur, dans, slöjd och tvärkulturella yttringar. En brokig och härlig mix av konst, alltid med näsa för vad som är på gång och med en fot i naturen, ett riktigt lantis-Berlin!

GIBCA Extended 2021

I och med GIBCA Extended 2021 tar vi nu medvetet, och efterlängtat, tillfället i akt och samlar oss i ett Skaraborgsnätverk - Samtidskonst Skaraborg.

SKARABORGS GIBCA EXTENDED-VECKA 20-26 september

Under en vecka i september samlar och fokuserar konstaktörer i Skaraborg spännande program och utställningar som fördjupar och ger nya perspektiv på biennalens tematik The Ghost Ship and the Sea Change.

För fullständigt program, se GIBCA Extended Skaraborg Länk till annan webbplats.

Samtidskonst Skaraborg on Tour

Lördag 25 september kl 10.00–21.00

Som en del av GIBCA Extended arrangeras en bussresa med besök på olika samtidskonstscener i Skaraborg med program ombord.

Konstmuseet i Skövde – Rizoma Galleri Falköping – RUM44 Mellby- Lidköpings Konsthall – Kinnekulle - Hällekis Säteri - Stenbrottet Kinnekulle – Luftslottet Ågårdskvarn - Konstmuseet i Skövde.

Tiny Festival Producers underhåller resenärerna med material som forskats fram under en veckolång performativ Skaraborgsvandring. De bjuder på tystnad, smaker, ljud, texter mm. under delar av resan genom det västgötska landskapet. Jonas Liveröd & Luftslottet gör en mobil föreläsning ombord. Håll utkik för detaljerat program!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: