Musik på Röda kvarn

Äntligen är ”Musik på Röda Kvarn” tillbaka med det två härliga höst- och vinterkonserter. Det är bara att krypa ner i de sköna biostolarna och njuta av två olika men mycket intressanta och originella musikupplevelser.

Konceptet med Musik på Röda Kvarn har hunnit fylla tio år nu och utbudet är tänkt att vara en mix av exempelvis aktuell jazz, konstmusik, nya spännande och nyskapande musiker.

Steget är popduon från Göteborg bestående av Nils Dahl och Matilda Sjöström.

Musik på Röda kvarn

Steget

Fredag 26/11 kl 19.00
Entré 195 kr
Biljetter - Musik på Röda Kvarn: Steget - Lidköpings Folkets Hus Länk till annan webbplats.

Steget är popduon från Göteborg bestående av Nils Dahl och Matilda Sjöström.

Det är nu över 10 år sedan de bestämde sig för att göra musik ihop. Sen dess har de genomgått flera livskriser och vi har fått följa med på resan.
Steget har nu äntligen gått in i studion igen, nya låtar är på väg, och de lovar fortfarande att ta dig i handen, med lika ärliga och självutlämnande låtar nu som då. Du får fortsatt filmiskt och känslosamt pianospel som ihop med sången blir helt unik i sitt slag. Vad som helst kan hända nu. Alla fönster är öppna.
Att lyssna på Steget är som att få ta del av brev skrivna i ensamhet för att orden måste ut.

Amanda Ginsburg

Musik på Röda Kvarn

Amanda Ginsburg

Onsdag 1/12 kl 19.00
Entré 195 kr
Biljetter- Musik på Röda Kvarn: Amanda Ginsburg - Lidköpings Folkets Hus Länk till annan webbplats.

Grammisvinnare Amanda Ginsburg vars karriär gått med raketfart Hon har redan hunnit medverka i allsång på skansen vid flera tillfällen, senast vi såg henne i rutan var under SVTs Nationaldagsfirande 2021.

Efter det varma mottagandet av debutalbumet fortsatte framgångarna med Olle Adolphson- stipendium, stim stipendium och Sveriges kompositörers/textförfattares jazzpris med motiveringen:

Det finns ett eko av våra legendariska jazzsångerskor i hennes musik. Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst.
Hösten 2020 släppte Amanda uppföljaren ”I de lilla händer det mesta” som nu vunnit Grammis kategorin i årets jazz

Så här säger Amanda själv. – Jag ser detta andra album som en fortsättning av mitt första. Här finns de vardagliga och ibland lite banala berättelserna som utgör så stor del av mitt liv. I det lilla vardagliga livet finner jag oändlig inspiration. När jag börjar för stort får jag faktiskt ingenting gjort.

Amanda Ginsburgs band består av Filip Ekestubbe-piano, Ludvig Eriksson-kontrabas, Ludvig Gustavsson-trummor

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: